top of page

υπηρεσίες

Κουζίνα

Κουζίνα, ένα μέρος που χρησιμοποιούμε αρκετές ώρες της ημέρας. Το μόνο που πρέπει η κουζίνα μας να είναι δομημένη σωστά για να μας είναι εύχρηστη. Δηλαδή τα πάντα να είναι στο σωστό χώρο από τον πρώτο μηχανισμό μέχρι το τελευταίο συρτάρι. Το κάθε ένα έχει το λόγο του για το που θα το τοποθετήσουμε. Και μετά από την δομή για να μπορούμε να λειτουργούμε εύκολα και με άνεση την κουζίνα, έρχεται και η σωστή διακόσμηση της αρεσκείας του πελάτη. Γιατί πάντα όταν κάνουμε κάτι σε ένα χώρο που μας αρέσει το κάνουμε πιο ευχάριστα και μας φαίνετε παιχνίδι.

 

Η εταιρεία μας σας παρέχει μια τεράστια γκάμα από δείγματα σε υλικά, όπως μελαμίνη, ξύλο, γυαλί, frame αλουμινίου, μηχανισμούς κ.α.

Υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο, εδώ πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον σωστό τρόπο τον χώρο μας για να τοποθετήσουμε όλα τα απαραίτητα για το κάθε δωμάτιο. Αρχικά αποφασίζουμε που θα τοποθετήσουμε την ντουλάπα μας και μετά το ανάλογο κρεβάτι, κομοδίνο, έπιπλο τηλεόρασης ή και κάποιο καναπέ αν μας το επιτρέπει ο χώρος.

 

Εμείς σαν κατασκευαστές μπορούμε να κατασκευάσουμε τα πάντα στο δωμάτιο, μπορούμε να φέρουμε εις πέραν κάθε τι που έχετε στο μυαλό σας. Έχουμε οποιοδήποτε μηχανισμό που χρειάζεται μια κατασκευή για να τελειοποιηθεί.

 

Και πάντα στόχος μας είναι να σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας, στα γούστα σας και όχι ότι είναι πιο ακριβό.

Έπιπλο

Έπιπλο, μια ορολογία όπου δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε κάτι συγκεκριμένο. Επειδή για εμάς ότι κατασκευή κάνουμε στο σπίτι ή σε επαγγελματικό χώρο το κάνουμε να φαίνετε έπιπλο. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι ότι τις περισσότερες φορές τα έπιπλα τα τοποθετούμε σε χώρους που είναι βατοί και εμφανές στους φιλοξενούμενους μας. Όταν έρθει κάποιος ξένος στο χώρο μας και μένει έκπληκτος με τον χώρο σας, και σας λέει πόσο όμορφα είναι, τότε ανεβαίνει η ψυχολογία σας στα ύψη και τότε θα καταλάβετε ότι άξιζε αυτό που κάναμε.

 

Όπως είπαμε και πιο πάνω το έπιπλο μπορεί να είναι ένα σύνθετο για την τηλεόραση, ένα έπιπλο αποθηκευτικού χώρου, ένα κάλυμμα για το σώμα της θέρμανσης, ένα γραφείο, μια βιβλιοθήκη κ.α. Και δεν αρκούμαστε μόνο σε αυτά, μπορούμε να σας προτείνουμε ένα έπιπλο που να συνδυάζει κάποια από αυτά. Παράδειγμα ένα έπιπλο τηλεόρασης με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Μπάνιο

Μπάνιο, για εμάς στο χώρο αυτό καθήκον μας είναι να κατασκευάσουμε κάποια ντουλάπα για αποθηκευτικό χώρο, κάποιο ράφι, ένα καθρέφτη ή ένα πάγκο για να τοποθετηθεί ο νιπτήρας. Απλά πρέπει να το κάνουμε τόσο όμορφο επειδή συνήθως δεν είναι κάτι ογκώδεις που να εντυπωσιάζει, και πάνω από όλα όπως πάντα να είναι πρακτικό.

Τραπεζαρία

Τραπεζαρία, κάτι που στην Κύπρο το εφαρμόζουμε τόσο ως χώρο για να φάμε αλλά τόσο και για διακοσμητικό χώρο. Έτσι οι κατασκευές μας πάντα προσπαθούμε να είναι εντυπωσιακές και πρακτικές. Να πούμε όμως ότι το εντυπωσιακό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι γεμάτο αξεσουάρ, σκαλίσματα ή οτιδήποτε άλλο για να εντυπωσιάσει. Μπορεί να είναι και ένα τραπέζι σε μια ίσια μορφή και να του δίνουμε ένα αδιάκριτο κόψιμο στην άκρη που να το κάνει πολύ όμορφο.

Σχεδιασμός

Σχεδιασμός, εδώ η εταιρεία μας ακόλουθη την τεχνολογία και τις απαιτήσεις του κόσμου και έχει ενσωματώσει το κομμάτι αυτό. Οι λόγοι που προχωρήσαμε στο σχεδιασμό είναι πολλοί, πρώτος από όλους είναι ότι προλαβαίνουμε όλα τα λάθη που θα προέκυπταν στην δουλεία. Δηλαδή αποφασίζοντας με τον πελάτη πως θα διαμορφώσουμε το χώρο, θα συνεννοηθούμε με τους υπόλοιπους τεχνίτες για την σωστή τοποθέτηση των απαραίτητων εξαρτημάτων, όπως μπρίζες, υδραυλικά κ.α. Ένας άλλος χρήσιμος  λόγος  του προγράμματος είναι ότι ο πελάτης μπορεί να δει τα πάντα στο σπίτι του πριν καν ξεκινήσει την οικοδόμηση του κτιρίου. Το μόνο που ζητάμε από τον πελάτη είναι να μας δώσει τα αρχιτεκτονικά του σχέδια, μετά προχωρούμε στον τρισδιάστατο σχεδιασμό (3d design) των χώρων και τέλος υπάρχει το ραντεβού με τον πελάτη για να γίνει η παρουσίαση και οι τελικές αλλαγές.

Εξώθυρες / Μεσόθυρες

Η εξώθυρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι τόσο για την εικόνα αλλά τόσο και για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε από το πιο απλό μέχρι το πιο ακραίο που έχετε στο μυαλό σας, μέσα από μια τεράστια γκάμα υλικών. Τώρα στο τομέα των μεσόθυρων έχουμε τρεις υποκατηγορίες αναλόγως και με την περίσταση. Έχουμε την ανοιγόμενη, την συρόμενη και την φυσερό. Να μην παραλείψουμε ότι και στις μεσόθυρες έχουμε μια τεράστια συλλογή από υλικά για να επιλέξετε.

bottom of page